Η Εταιρεία

Η εταιρεία «VNT Auditing sa» είναι εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, ανεξάρτητο μέλος της INTERNATIONAL, μέλος του Σώματος Ελλήνων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών καθώς και της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ).

Φιλοδοξία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για το λόγο αυτό, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κατανόηση των δραστηριοτήτων τους, των αγορών μέσα στις οποίες δραστηριοποιούνται, των επιχειρηματικών τους στόχων και δυνατοτήτων και ειδικότερα των προβλημάτων που τους απασχολούν. «VNT Auditing sa»

Η δυναμική της εταιρείας μας βασίζεται στο έμπειρο προσωπικό της, το οποίο είναι σε θέση να εντοπίζει και να επιλύει τα οποιαδήποτε προβλήματα γρήγορα, με ερευνητική και αναλυτική σκέψη και ευελιξία.

image-icon

ΠΡΟΦΙΛ

Η VNT Auditing sa αποτελεί ανεξάρτητο μέλος του δικτύου της INTERNATIONAL, η οποία είναι ένας διεθνής οργανισμός παροχής νομικών, ελεγκτικών, συμβουλευτικών και φορολογικών υπηρεσιών.

image-icon

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν
να προβλέπουν τις ανάγκες σας των πελατών μας.

image-icon

ΑΞΙΕΣ

Στην VNT Auditing συμβουλεύουμε τους πελάτες μας
βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια και την εμπειρία
και τη διορατικότητα μας.

WHO WE ARE

About us in Short

Η εταιρία μας
Oι Συνεργάτες
Εκθέσεις Διαφάνειας
Η Αποστολή μας

Οι βασικοί μέτοχοι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία πάνω από 35 χρόνια και προέρχονται από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών.

Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εφαρμόζοντας την υψηλών προδιαγραφών τεχνογνωσία που διαθέτουμε, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την άμεση ανταπόκρισή μας στα θέματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία σας.

Μετά από την απελευθέρωση του επαγγέλματος και συγκεκριμένα από το 2006 ίδρυσαν τη δική τους ελεγκτική εταιρεία που σήμερα εκπροσωπεί το δίκτυο της VNT Auditing.

Η δυναμική της εταιρείας μας βασίζεται στα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της, το οποία είναι σε θέση να εντοπίζουν και να επιλύουν τα οποιαδήποτε προβλήματα γρήγορα, με ερευνητική και αναλυτική σκέψη και ευελιξία.